ביטול עסקה

  • ביטול עסקה עם 012 עקב אי התקנה
    אסף | 06/06/2009 16:03

    לפני כשנה פניתי ל 012 ע"מ להתחבר לשירות טלפון ואינטרנט. לאחר שמסרתי את כל הפרטים כולל כ.א המתנתי לבואו של המתקין. לאחר מספר פעמים בהם תואמה לי התקנה ולא הגיע מתקין, הגיע מתקין סוף סוף ולאחר בדיקה מקיפה טען כי אין אפשרות טכנית להתקים את השירות כל עוד קיים חיבור של יס לטלוויזיה. הוא הודיע על כך לחברה לידי ועזב את המקום. לאחר כשנה, גיליתי להפתעתי כי אני מחויב בכרטיס האשראי כל חודש על השירותים הנ"ל. פניתי לחברה הם בדקו ומצאו כי הצדק עימי. הם הפסיקו לחייב אותי והדיעו לי על הפסקת השירות (לאחר טלפונים רבים כמובן) אולם הם לא מוכנים לזכות אותי על כל התקופה בה חוייבתי לשווא כ 1400 ש"ח. אין לי שום אסמכתא כתובה ביד על כל האירוע הנ"ל אך הבנתי עפ"י שיחותיי הטלפוניות כי יש לכך תיעוד בחברה. הם כדאי להגיש תביעה כך ללא אסמכתאות או לפנות למועצה קודם כל?

    • ביטול עסקה
      עו"ד יקי רנד | 07/06/2009 11:32

      למיטב הבנתי, בהחלט יש מקום לךהגשת תביעה, אולם כמובן כי במידת הצורך, תוכל לשגר מכתב התראה לספק, אם העתק למעוצה לצרכנות, על מנת ליתן הזדמנות לברור הענין טרם תביעה. בבואך עליך לבדוק כי קיימות בידיך מספיק ראיות לצורך הוכחת התביעה. חשבוניות המראות חיובך בדמי המנוי במשך שנה, הפסקת השירות ע'י הספק, אישור הספק ביקור הטכנאי, הודעת הביטול מטעמך, בצירף הקלטת נציג השירות מאשר ביקור הטכנאי והודעתך על ביטול העסקה, כל אלה יתרמו לביסוס התביעה וקבלתה.