לשאלתך

  • הפרעה לאזרח בצילום ראיות.
    תושב המרכז | 30/05/2009 11:14

    אם נתקלתי בבעלי פאב או בעובדיו שבתוקפנות מונעים ממני להביא ראיות מצולמות של מעשנים באזור ה"אסור בעישון" לבית המשפט לתביעות קטנות ,האם פעולתם תיחשב כהפרעה להבאת ראיות ואם כך האם תיהיה לי עילת תביעה (או לפחות הוספת סעיף בכתב התביעה ) נגד "שיבוש הליכי הבאת ראיות/משפט"? האם שווה לערב המשטרה במצב כזה? אשמח מאד למענה.

    • לשאלתך
      גזוז | 01/06/2009 16:01

      "בתוקפנות מונעים ממך להביא ראיות מצולמות של מעשנים באזור ה"אסור בעישון" לבית המשפט לתביעות קטנות...." תעשה הפוך על הפוך, כנס למקום כדי לצלם ותקליט את כל המתרחש ללא צילום אפשרות נוספת בעלות קטנה רכוש מצלמת ריגול זעירה בעלת מיקרופון רגיש מובנית בעט ואז ללא כל צל של ספק תצא מנצח גם במשפט בהצלחה

      • התושב שואל את גזוז
        תושב המרכז | 01/06/2009 23:49

        תודה. כמה בתכלס עולה מצלמת ריגול ואיפה בתל אביב או סביבתה (עדיף בת"א ) קונים מצלמה כזו? וכמה זה עולה? ובבקשה לא תשובה של "אההה..זה גרושים", "זה באמת כלום",אלא כמה זה עולה? (400 ? 500 ? 595 ? כמה?). ושוב תודה במיוחד על רעיון ההקלטה.

        • לשאלתך
          גזוז | 02/06/2009 01:20

          העתק את השורה הבאה לשורה באחד ממנועי החיפוש : מצלמת ריגול זעירה בעלת מיקרופון רגיש מובנית בעט התוצאות והאפשרויות לרכישת מצלמת ריגול יוצגו לך בפרוט המחיר ממש - אבל ממש זול........... >בהצלחה<