עסקת סלולרי

  • עצה בנוגע לעיסקת סלולארי יד שניה
    דן | 26/05/2009 20:21

    שלום! לפני כשבוע ימים חיפשתי מכשיר סלולארי, בעת שיטוטי באינטרנט מצאתי מודעה שקרצה אליי ביד 2. התקשרתי לבנאדם ובאותו היום נפגשתי איתו כאשר הוא מבטי שהמכשיר שהוא מוכר הוא אמיתי ומיוצר במדינה אירופאית ולא סיני. רכשתי את המכשיר וכעבור שעה גיליתי שהמכשיר הוא בעצם חיקוי של נוקיה ולא באמת מכשיר מקורי. במשך 5 ימים התקשרתי אליו ודרשתי לקבל את כספי חזרה בתמורה למכשירו אך הוא כל הזמן מרח ותירץ תירוצים. אני יודע רק את שמו הפרטי ,את המספר סלולארי שלו,את המספר סלולרי של בנו ויש בידי שיחה מוקלטת אחת שבה הוא ממציא תירוצים וגם את המודעה שאותה הוא כתב ביד 2... האם אפשר לתבוע אותו? או להגיש תלונה במשטרה,אני באמת כבר לא יודע מה לעשות. תודה מראש

    • עסקת סלולרי
      עו"ד יקי רנד | 28/05/2009 10:25

      ניתן בהחלט לתבוע, בגין הטעיה ו/או תרמית. פניה למשטרה בהחלט טבעית מבחינתך בנסיבות, אולם חוששני, כי המשטרה לא תטרח לחקור הענין, אולם יתכן ולפחות תוכל לספק לך את פרטיו המדויקים יותר של המוכר, לצורך הגשת התביעה.