ליבי ליבי

  • ליבי ליבי,קאונטרי קלאב ואני
    עמית | 19/05/2009 16:22

    בגיל 57 עם התקף לב קטן שעברתי לפני 5 שנים ,כושר טוב וקרדיולוג שאומר לי ,אתה לא צריך שיקום לב ,הלב שלך מצויין,אתה צריך להתאמן במכון , נרשמתי לקאונטרי השכונתי,מקום יפה יקר מרשים ומטופח,בפניה בטלפון בזמן ההמתנה לקשר הם מספרים ברקע "בחדר הכושר יש לנו מדריכי כושר והם ידריכו אותך לתוכנית אישית" פעם ראשונה שהגעתי להתאמן,ערב מדריך הכושר מסביר לי תפעול מכשיר וכשאני מנסה לדבר על תוכנית ,אומר לי אני רק זמני דבר עם הקבועים, למחרת,מדריך הכושר עסוק עם "באדי בילדרס"וכן מעביר במכון שעור חיזוק שרירי הבטן, "עסוק" בפעם השלישית ,מדריך שונה ועסוק עם חברו בשיחות או נחבא קשב ליצור קשר, בינתיים במשך הפעם השלישית,כבר נכנסתי לאוירה וניסיתי את כל המכונות אומנם בעומסים נמוכים ורצתי קצת בהליכון תוך מבט על הדופק, ונכנסתי לבריכה,משום מה קאונטרי יוקרטי מאפשר לקבוצת צעירים חיצונית להתאמן בשעות הערב,כך שנשארו רק שני מסלולים לשחיה ,וכשאני מנסה לעצור דוחקים בי מאחור,אז התאמצתי והמשכתי, הגעתי הביתה "עייפים אך מאושאים" כעבור כמה דקות החלו כאבים בלב שהלכו והחמירו ,קראתי לרופא שאמר שלדעתו זה תוצאה ממאמץ יתר וירגע, ומאזבר כמה ימים אני עם כאבים בלב שאומנם קטנו אך קיימים, מקווה שהכל יסתדר, האם זה אך ורק כתוצאה מרשלנותי להמנע מלהסחף עם האוירה במכון,או יש למכון אחריות תורמת כל שהיא

    • ליבי ליבי
      עו"ד איתי פיינה | 19/05/2009 21:42

      שאלתך מתאימה יותר לפורום דיני נזיקין, הואיל והנך טוען לנזק שנגרם לך כתוצאה מחוסר זהירות של מנהלי חדר הכושר/ המדריכים- רשלנות או עוולות אחרות היכולות להתאים למקרה שלך מצויות בפקודת הנזיקין ולא בדיני הצרכנות.בהצלחה.

    • אכן שאלה נזיקית
      מתמחה | 24/05/2009 21:23

      לא ברור מה הנזק שנגרם לך. ללא ספק למכון הכושר קיימת אחריות משמעותית לנזק (ככל שנגרם) שכן הלה אפשר לך להתאמן במכון מבלי שהצמיד לך מדריך, מבלי שבדק וערך לך תוכנית אימונים אישית, מבלי שהתאים את אופי אימוניך למגבלותיך הרפואיות בהתאם לאישור הרפואי שסיפקת להם בעת ההרשמה. ואולם יש לציין כי גם לך קיימת רשלנות תורמת במידה כולשהיא על שום שביכרת להתחיל את האימונים באופן עצמאי וזאת על אף שידעת שמצבך הרפואי לוקה בחסר. אייעץ. לך לפנות לפגישת ייעוץ עם עו"ד על מנת לאמוד את הנזק שנגרם לך (אם בכלל). אשמח לעמוד לרשותך לשאלות נוספות.