הפרה חוזית

  • למה אין תגובה?! בבקשה אני צריכה את עזרתכם! תביעה ל
    מורין | 17/05/2009 20:19

    לםני כ 4 חודשים הצטרפתי לחברת פרטנר עם 2 מכשירים. במעמד המכירה אמרו לי כי 2 המנויים שרכשתי יכולים לדבר חינם בינהם ללא עלות- כלומר בלי הגבלה. כמו כן חתמתי על חוזה שאומר זאת. לאחר ימים ספורים התקשרתי למוקד השירות של חברת פרטנר ושאלתי אם באמת שני יעדים אלו יכוים לדבר ללא הגבלה. משיחה עם נציג השירות נאמר לי ששני יעדים אלו יכולים לדבר ללא הגבלה למשך כל תקופת ההתחייבות[36 חודשים]. אציין כי השיחה הזו מוקלטת. לאחר כחודש כשקיבלתי את חשבון הטלפון, נדהמתי לגלות כי החשבון גבוה לחלוטין. בשיחה מול מנהל קשרי לקוחות נאמר לי כי אין דבר כזה יעדים בחינם אע"פ שחתמתי על חוזה ונציגים אמרו כי הוא חינם לחלוטין. ביקשתי ניתוק בעקבות מרמה של חברת פרטנר אך אלו לא מוכנים. אין לי לאן לפנות, חברת פרטנר לא מתייחסת אליי. האם יש עילה לתביעה??? שוב אציין כי יש הקלטה שאומרת שהיעדים בחינם.

    • הפרה חוזית
      עו"ד יקי רנד | 18/05/2009 09:21

      על פניו יש לך בהחלט עילת תביעה. חב' הסלולר מחויבת לעמוד מאחורי חוזה ההתקשרות עמך, ומאחורי הבטחות נציגיה, ובמידה והיא מתכחשת ו/או מתנערת מהתחיבויותיה, אזי, זכותך לבטל העסקה, ואף לקבל פיצוי.