מסך פגום

  • מוצר פגום
    יצחק | 19/04/2009 13:23

    שלום רב, לפני כחודש קניתי טלוויזה lcd . קיבלתי אותו ב2/4 כלומר לפני 17 יום . כאשר הפעלתי את הטלוויזה לפני כשבוע, במהלך חול המועד, התגלה פגם במסך - במרכז המסך מופיע נקודה אדומה, ועל פי האבחמנה זה "פיקסל שרוף". הבוקר פניתי לחנות בו קניתי את הטלוויזה והסברתי להם שיש פגם המכשיר. הם אמרו לי כך : א. עברו 14 ימים מיום האספקה לכן לא ניתן להחליף ב. כיוון שזה רק "פיקסל" אחד אז הם לא מתקנים ולא עושים דבר - במילים אחרות אני משלם עבור מוצר פגום ומבחינתם אין מה לעשות !! שאלתי - האם זה אכן כך - אין מה לעשות. נוסף לזה העניין של "14 יום תמוהה בעיניי...מיום שלקחתי את המוצר עברו 17 ימים הכוללים חגים כאשר אדם קונה משהו סופרים למועד האספקה רק ימי עבודה לכן אני מניח שדבר זה צריך להיות רלוונטי גם לגבי החזרת מוצר ? אבקש את עזרתכם - תודה מראש - יצחק

    • מסך פגום
      ד.קובי | 19/04/2009 14:42

      שלום יצחק, נכון מה שציינת, הימים נספרים על פי ימי עבודה, הפעולה שצריך לעשות: העלה בכתב את הפגישה שלך עם בעל החנות בציון אותו תאריך שהופעת אצלו, דרוש במכתב את החלפת המכשיר, במידה ולא יענה הגש תביעה לתביעות קטנות. תודה.

      • תודה על תשובתך המהירה !!!  לת
        יצחק | 19/04/2009 21:13