תשובה

  • האם אפשר להגיש מסמכים נוספים לתביעה שכבר הוגשה
    אתי | 17/04/2009 10:00

    תודה על תשובתכם אגב יש לי שאלה נוספת. לפי הכתבה ראיתי שהעיריה טוענת טענות שקריות בעליל. כבר הגשתי כתב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות. האם אני בעקבות כתבה זו יכולה להגיש מסמך נוסף ובו הסבר על הטענות השקריות. למשל שהבעתי נכונות לשלם את החוב - הדבר לא היה מעולם - אף פעם לא הבעתי נכונות - נהפוך הוא כעסתי על כך ובכל מכתביי ניתן לראות זאת - וכמו למשל שכתבו שקיבלתי התראה - אך לא קיבלתי שום התראה - אלא ישר עיקול בבנק - וכן רשמו שם שהחוב המקורי היה 1192 - אבל לאחר פנייתי לעירית בת-ים הם אמרו שהחוב המקורי כ-600 שח האם אני יכולה עכשיו להוסיף מסמך לכתב התביעה ולרשום את טענותיי אלו בטרם יגיע תאריך המשפט? שוב תודה מראש

    • תשובה
      קובי | 17/04/2009 13:11

      שלום, הטביעה הוגשה, ביום הדיון תציגי את המסמך לשופט והעתק לנתבע. תודה.