תשובה

  • התקנת מזגן שלא כשורה
    אלעד | 13/04/2009 22:01

    שלום, לפני כשבועיים הזמנתי מתקין מזגנים על מנת שיפרק 2 מזגנים שהיו בביתי עקב מעבר דירה, מזגן אחד נמכר ואת השני הוא הרכיב ביום הפירוק בדירתי החדשה. מספר ימים לאחר מכן רוכשת המזגן שוחחה עמי בטענה שהמזגן לא פורק כראוי וכעת טכנאי המזגנים שמרכיב לה אותו דורש עוד 500 ש"ח כדי לסדר את הנזק שטכנאי שלי גרם, אותו טכנאי פירט לבקשתי בכתב את הבעיות שהיו במזגן שכולם כאמור נגרמו עקב פירוק לקוי. בנוסף לפני כשבוע נוכחתי לדעת שגם המזגן שהורכב בביתי ע"י אותו טכנאי אינו מקרר, שוחחתי מספר פעמים עם הטכנאי ובכל פעם הוא מבטיח שיגיע אך אינו בא. א. האם באפשרותי לתבוע אותו ע"ס 500 ש"ח ובנוסף על עלות התיקון למזגן שבביתי בכפוף לעלות שתיגבה ממני ממתקין אחר? ב. האם עצם העובדה שלא לקחתי קבלה על הסכום אותו שילמתי (פירוק והרכבה) יכולה לפגוע בי? ג. האם ישנם סעיפים נוספים בגינם אוכל לתבוע (עוגמת נפש/הוצאות משפט וכו') ? תודה וחג שמח אלעד

    • תשובה
      קובי | 14/04/2009 00:33

      שלום, הגב' שרכשה ממך את המזגן אינה אשמה בנזק וקודם עלייך לפצותה על כך, ולקבל פירוט הנזק שתוקן, עכשיו תקן את המזגן שלך וקבל גם פירוט עבור התיקון, יחד עם סיכום הנזק שנגרם לך ולגב' תגיש תביעה נגדו בתביעות קטנות. יתכן שתהיה לך בעיה להוכיח כי הוא זה שביצע את העבודה מאחר ולא לקחת קבלה, אין לך מה להפסיד תגיש. בהצלחה...תלמד "כול מה שזול הוא יקר בסוף".