תשובה

  • פנייה לאורך דין לפני בית משפט לתביעות קטנות
    אבי | 10/04/2009 14:17

    אני מגיש תביעה על סך 8500 שח מול חברת האשראי, האם יש צורך לבוא למשפט עם אורך דין , או שניתן לנצח חברות גדולות בבית משפט לתביעות קטנות בלי עזרה של אורך דין ?

    • תשובה
      קובי | 10/04/2009 19:20

      שלום, אין צורך להגיע עם עו"ד, תעלה את הטענות שלך מול השופט בצורה אמיתית והוא זה שיחליט.

    • עו"ד- תביעות קטנות
      עו"ד יקי רנד | 12/04/2009 17:32

      בבית המשפט לתביעות קטנות נאסר הייצוג ע"י עו"ד, כך שגם חב' האשראי לא תהיה מיוצגת. עליך להיערך לדיון באופן יסודי, ולא לחשוש בשום פנים ואופן. במידה וטענותיך מוצדקות ויוצגו על ידך באופן בהיר ועניני, התביעה תתקבל.