התחיבות מול yes

  • התחייבות לשנתיים בחברת YES
    וודה אזבל | 07/04/2009 00:34

    כחודש לפני תום תקופת ההתחייבות שלי בחברת לווינית YES פניתי אליהם לבירור איזה מבצעים יש להם . מאחר ושום תוכנית לא התאימה לי ביקשתי להקפיא את המנוי ל-4 חודשים . הבטיחו לי שיבוצע. כעבור חודשיים לאחר שיחה זו קיבלתי מכתב מחברת YES שהם מודעים לי על רכישת אחת החבילות של YES עם שנתיים התחייבות שיתחיל לאחר תקופת ההקפאה.פניתי לחברת YES והסברתי שמעולם לא ביקשתי לרכוש את החבילה זו אלא רק לקפיא את המנוי. תשובה שקיבלתי היא שעל פי הרישומים של נציגת השירות אימה שוחחתי כן ביקשתי ושלנציגה זו לא היה שום אינטרס לשקר. במילים אחרות , מי שמשקר זאת אני. חשוב לציין שבתום תקופת ההקפאה קרוב לוודאי היתי מתנתקת מ-YES מה עלי לעשות? איך אני יכולה להגן על עצמי ? בתודה מראש על תשובתך

    • התחיבות מול yes
      עו"ד יקי רנד | 07/04/2009 11:26

      עליך להודיע בכתב לחברת yes כי העסקה בוטלה, וכי בתום תקופת ההתקשרות/ההקפאה ( או כבר עכשיו ) את מעונינת להפסיק ההתקשרות עמה. במידה ו- yes תכפה עליך המשך התקשרות, אזי, עליך להפסיק החיוב הכספי, בהתאם לאמצעי התשלום ( הוראת קבע, כרטיס אשראי וכיו"ב ), ואם אין כל ברירה תאלצי לפנות לביה"מ בבקשה לקבלת צו לביטול עסקה.