תשובה

  • סגר את המכללה ונעלם..
    ר.כ | 06/04/2009 15:31

    למדתי במכללה שפתח איש פרטי ואחרי חצי שנה לא היו לו אישורים ממשרד תמת(הם הגיעו למקום)האיש נעלם !איתרתי את כתובתו -לפי מספר תעודת זהות שלו האם מספיק לתבוע אותו בתביעות קטנות או עדיף לקחת עורך דין -אני מפחד שתביעות קטנות יסתפקו בלשלוח לו מכתב לכתובת וזהו זה!

    • תשובה
      קובי | 06/04/2009 21:46

      שלום, במידה ויש לך מסמכים על כך, תגיש תביעה לתביעות קטנות, בית המשפט אינו שולח רק מכתב, אתם תקבלו להופיע בפני השופט ולהוכיח את התביעה. תבדוק טוב אם האדם שאתה תובע הכן גר בכתובת שיש ברשותך. חג שמח.

    • כיצד לתבוע
      עו"ד יקי רנד | 07/04/2009 11:39

      אינני חושב שנושא המצאת כתב התביעה לידי הנתבע, צריך להוות מבחינתך, שיקול מרכזי באם להיעזר בעו"ד אם לאו, ומערכת השיקולים אשר צריכה להנחות אותך, היא בעיקר שווי התיק, עלות עו"ד, ומורכבות ואופי התביעה.