תשובה

  • האם נחוצה תלונה במשטרה
    סטודנט | 05/04/2009 08:31

    שלום לך, למדתי במכללה מוכרת. במהלך הלימודים איים על חיי סטודנט אחר בנוכחות עדים. כתוצאה מפחד מאותו סטודנט ומטיפול רשלני, לדעתי, של סגל המכללה במקרה, החלטתי להפסיק את לימודי במוסד וברצוני לתבוע מהם החזר של מלוא שכר הלימוד, בתביעות קטנות, שכן החלטתי נובעת מאיום ממשי לשלומי ולא מתוך גחמה רגעית. שאלתי: 1. האם יש לי CASE לאחר שפנייתי ישירות אליהם במכתב לא נענתה? 2. האם יש חשיבות לכך שלא הגשתי תלונה במשטרה? אודה לתגובתך. חג שמח!

    • תשובה
      קובי | 06/04/2009 21:00

      שלום, כאשר אדם מאיים על חיי אדם אחר יש לפנות קודם למשטרה ולהגיש תלונה, לאחר החקירה תוכל לדעת אם יש מקום לתבוע את ההחזר מהמכללה. חג שמח.

    • תביעה כנגד מכללה
      עו"ד יקי רנד | 07/04/2009 13:03

      מדובר בתביעה לא פשוטה כלל ועיקר, שכן יהיה עליך להוכיח כי המכללה הפקירה אותך מול המאיים, לא דאגה לבטחונך האישי, וגרמה בעצם לעזיבתך את המכללה. תצטרך להוכיח כי עזיבת המכללה היתה צעד מתחייב, וכי מיצית כל נסיון למזער נזקים. אני מניח שאתה שוקל הגשת תביעה לאחר שהמכללה סרבה להשיב לך את שכר הלימוד, שכן במידה וטרם דרשת כדאי שתעשה זאת טרם תביעה. לנושא המשטרה יש בהחלט חשיבות מרכזית, הן לצורך הוכחת האיום, והן כדי להראות כי ניסית כל דרך טרם עזבת המכללה. לצורך סיוע נוסף, נסה פניה במסלול היעוץ האישי.

      • תודה רבה וחג שמח! עזרת לי מאד.  לת
        סטודנט | 08/04/2009 13:08