צריך לבחון את החומר שקיבלתן

  • החזר שכר לימוד ממכללה
    עירית | 19/02/2009 11:19

    שלום אנו 2 סטודנטיות אשר בשנת 2007 נרשמנו לתוכנית השלמות לפסיכולוגיה במכללה על מנת להשלים קורסים לקראת תואר שני בפסיכולוגיה. המכללה נתנה לנו מספר פטורים על סמך קורסים קודמים שנעשו באוניברסיטה לתואר ראשון. השנה הגשנו מועמדות לאוניברסיטה לתואר שני ולהפתעתנו נאמר לי כי האוניברסיטה אינה מוכנה לקבל את הפטורים שניתנו על ידי המכללה אלא רק אם היו נלמדים כל הקורסים במתוכנית ההשלמות במשך שנתיים. יש לציין כי במסגרת ההרשמה למכללה לא נאמר לנו דבר על כך שלא ניתן יהיה להתקבל לאוניברסיטה עם הפטורים האלו. על שנת הלימודים הזו שילמנו 14 אלף שקל וכעת הם נזרקו לפח וכן זמן השנה שהפסדנו. האם ניתן להגיש בקשה כזו לתביעות קטנות? תודה רבה!

    • צריך לבחון את החומר שקיבלתן
      עו"ד | 21/02/2009 12:40

      אין לי תשובה קלה. זו שאלה מורכבת שדורשת בחינה מעמיקה של החומר שיש בידכן. יש לבחון האם נוצר מצג רשלני שגרם לכן להסתמכות ולנזק. לצורך כך, פנו להתייעצות עם עו"ד.