נזק למכנסיים בטיסה

  • נזק למכנסיים
    עמית | 17/02/2009 15:13

    במהלך טיסת ארקיע לאירופה ישבתי על מסטיק (דביק במיוחד) שהיה על המושב. המכנסיים ניזוקו בצורה שלא ניתנת להסרה . נכתב אף במילים אלו ע"י הדיילת הבכירה במטוס שמילאה דוח נזק. מותר לציין כמה מרוגזת הייתי. זרקתי את המכנסיים במקום הראשון שהתאפשר לי.לא חשבתי שאני צריכה להסחב ברחבי פריס ואכ"ח במזוודה עם הדבר המלולך הזה! אציין כי למכנסיים חולצה תואמת!!!. פניתי לחב' ארקיע הם מבחינתם ללא המכנסיים לא ניתן לטפל בפניה. לטענתם נזקים כאלו ניתנים להסרה במצעות ניקוי יבש. אני מעוניינת לתבוע עלות מכנסיים + עוגמת נפש וטירטור (דואר רשום, שיחות טלפון, פקסים וכו')

    • נזק למכנסיים בטיסה
      עו"ד יקי רנד | 17/02/2009 15:32

      אין ספק כי יש לך עילת תביעה כנגד ארקיע, הן בגין עלות המכנסיים, והן בגין עוגמת הנפש אשר הוסבה לך. המלצתי לך לצלם המכנסיים ( במידה ושמרת אותם), כדי שתהיה לך הוכחה לגבי הנזק, אם כי עצם מילוי דו"ח נזק ע"י הדילת הראשית, מדבר בעד עצמו. במידה ואת זקוקה לסיוע מול ארקיע, נסי להסתייע במסלול הייעוץ האישי.