פשרה במסגרת הליך משפטי

  • הליך פשרה
    אודי | 15/02/2009 11:38

    איך צריך להגיש הליך פשרה בתביעות קטנות-האם אני כתובע שרוצה להגיע לפשרה) שולח את הפשרה לביהמ"ש והם שולחים לנתבעים את הצעתי לפשרה או שרשאי אני לשלוח לנתבעים את הפשרה שאני מעוניין והם יחליטו ישירות אם הם רוצים או לא ואז מודיעים לביהמ"ש??

    • פשרה במסגרת הליך משפטי
      עו"ד יקי רנד | 16/02/2009 12:31

      אני סבור כי הליך מו"מ לקראת פשרה, צריך להתנהל בין הצדדים עצמם ולא באמצעות בית המשפט אשר ישמש כצינור להעברת הצעת פשרה. תאר לך כי הצעת הפשרה לא תתקבל ע"י הצד השני, האם אתה מעונין כי ביה"מ יידע בדיוק מה הסכום עליו הסכמת להתפשר?!