תשובה

  • עזרה דחופה תיק הוצל"פ
    איתי | 16/06/2009 11:48

    שלום,יש לי חוב לחברת כאל של 4900 שקל,עורך דינם של החברה סגר איתי שכל חודש אני אשלם 500 בנתיים שילמתי להם כבר 2100 שקל החודש לא ממש היה לי לשלם אז לא שילמתי,אין לי ממש כסף לסגור את החודש ויש לי חובות ואני צריך גם לחיות עם המשכורת יש בבעלותי רכב עורך דינם של חברת כאל מאיים שישלח לי צו עיקול על הרכב וחשבון הבנק אני ממש לא יכול לשלם יותר מ500 שקל בחודש ועיקול הרכב וחשבון הבנק (שגם שם יש לי חובות)ישביתו אותי לחלוטין ויגרמו לי ממש להפסיק לחיות ממה שנותר לי. יש לי הרגשה שעורך דינם של חברת כאל שעושה לי את המוות בטלפונים כל יום ואיומים בצווי מעצר מה לעשות??????????? בבקשה עיזרו לי .

    • תשובה
      עו"ד מיכל סגור | 16/06/2009 11:57

      ראשית הוא יכול לבצע את ההליכים הנ"ל כמובן אם נמסרה האזהרה כדין. יחד עם זאת, מכיוון ששילמת כבר כמחצית מהחוב וניתן להסיק שאתה באמת רוצה לשלם את חובותיך ואינך משתמט מהם, הוא בהחלט יכול היה בהסכמת הלקוח לאשר לך חודש אחד לא לשלם לאור נסיבות מיוחדות- אבל הוא לא חייב. אם מצבך הכלכלי אכן קשה אתה יכול לפנות בבקשה להוצל"פ לחקירת יכולת ומי יודע אולי בסופה תידרש לשלם 100 ש"ח בחודש.