קבלת מידע פלילי באינטרנט

  • רישום פלילי
    אמיר | 22/05/2024 13:45

    אך אפשר לבדוק דרך האינטרנט  האם יש על שמי רישום פלילי או לא....ידוע לי כי הרישום הפלילי נמחק אוטומטי  לאחר 7 שנים...

    תודה

    • קבלת מידע פלילי באינטרנט
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/06/2024 18:08

      פונה יקר, בשל רגישות הסוגיה ובכדי שאנשים שאינם זכאים לקבל מידע פלילי לא יקבלו המידע, היום בהתאם לחוק המידע הפלילי אתה יכול רק לצפות במידע וזאת בתחנת המשטרה לאחר הצגת תעודה מזהה ובחינם. לא ניתן לקבל זאת דרך האינטרנט.

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי