ביטול צו עיכוב יציאה מן הארץ

  • ביטול עיכוב יציאה
    רוני | 19/10/2008 16:12

    לפני כשנתיים , גרושתי הוציאה לי צו עיכוב יציאה בגין תיק מזונות ( אפילו שהתשלומים בוצעו בזמן ), הגשתי בקשה לביטול גורף של הצו למשך שנתיים כאשר הערבויות היו שהוריי יהיו ערבים לי- והצו בוטל. בהחלטת הרשמת לפני שנתיים הרשמת רשמה : " מורה על ביטול עיכוב היציאה ועל החייב להתייצב במועד זה לצורך הוכחת חזרתו בלשכה לצורך ביטול צו העיכוב כנגד הערבים שאם לא כן הם יווספו כחייבים לתיק.". מה המשמעות של ההחלטה ? אני בכל מקרה רוצה שלא יהיה לי צו עיכוב, העבודה שלי כרורכה בנסיעות לחו"ל ( יש לי אישורים על כך) ואני מצד שני גם לא רוצה שההורים שלי לא יוכלו לצאת. האם יש פה אפשרות/הזדמנות לבטל לי ולהורים שלי את הצו ? כאשר אני אלך הצו יחודש לי ?

    • ביטול צו עיכוב יציאה מן הארץ
      עו"ד שווץ איתן | 20/10/2008 10:27

      שים לב שאם לא תתייצב בלשכה בתום התקופה שנקבעה לכך, הוריך יהפכו לחייבים בתיק ההוצאה לפועל (להבדיל ממעמדם כיום - ערבים). אם תוכל להמציא בטחונות ראויים אחרים, תוכל לקבל ביטול של צו עיכוב היציאה מן הארץ ללא ערבות מצד הוריך.