הוצאה לפועל ואיחוד תיקים

  • חייב מוגבל
    שי | 19/10/2008 10:39

    שלום רב לפני שנתיים וחצי הוכרזתי כחייב מוגבל אמצעים,מאז ועד היום אני משלם באדיקות את התשלום חודשים שנקבע. אולם,מפעם לפעם(ולא מעט פעמים)אני מקבל:צווי עיקול על חשבון הבנק למרות שבהחלטה נקבע במפורש שלא יבוצעו עיקולים כל עוד אני עומד בתשלומים)כמובן שהדבר בכל פעם מצריך ממני ריצות והגשת בקשות,כן העניין מסתדר בסוף,לאחרונה קיבלתי הודעה על פקודת מאסר,בצרוף חוב של 1000 ש"ח שאם לא אשלם אאסר למשך 7 ימים.(אגב זו כבר פעם שניה שקורה כדבר הזה),שאלתי היא,מה קורה פה?ומה אני עושה עם כל זה?האם אני אמור כל הזמן להתעסק עם העניין הזה?בקשות,ביטולים.....לפי החלטת ראש ההוצל"פ כל עוד אני עומד בתשלומים לא מתקיימים עיקולים,צווי מעצר וכו'.(אגב צו המעצר נעשה במסגרת תיק האיחוד ולא במסגרת תיק פרטני). שאלה נוספת:האם פיזור תיק האיחוד(ביוזמתי)מבטל את כל ההגבלות שהוטלו עלי?כגון עיכוב יציאה מארץ וכו'?(גם כך וגם כך אני נרדף ומתרוצץ לעיתים תכופות ביותר). תודה מראש וחג שמח.

    • הוצאה לפועל ואיחוד תיקים
      עו"ד משה שרגא | 19/10/2008 12:21

      אתה יכול לשקול לתבוע את הזוכים שפעלו בניגוד להחלטת עיכוב ההליכים. אם תפזר את תיק האיחוד כל זוה וזוכה יוכל לפעול כנגדך באופן חופשי. ההגבלות, כפי הנראה, יבוטלו.