להגיש בקשה מתאימה לראש הוצל"פ

  • שאלה חשובה
    תהילה | 31/08/2008 11:20

    אחי קיבל צו מאסר על הפרשי מזונות בסך 18000 ש"ח שהוא לא שילם (הההפרשים הם כתוצאה מזה שביטוח לאומי משלם לה מזונות לא כל הסכום) הוא חייב גם לביטוח לאומי הרבה כסף ומשלם להם כפי יכולתו יש לציין שהצו מאסר הוא בגלל ההוצל"פ אשתו הגישה בקשה למאסרו אין לו אפשרות לשלם הוא עובד כנהג משלם מזונות לביטוח לאומי ועוד 500 שקל לתיקים אחרים שיש לו בהוצל"פ ועוד חובות לבנק חוץ מזה הוא התחתן כעכשיו עם אשה בעלת 2 ילדים לו עצמו יש 2 ילדות מאשתו לשעבר מה עליו לעשות עם הצו מאסר האם יוכלו להתחשב בו?? או לחלק לתשלומים מאוד קטנים 100 שקל לחודש יש דבר כזה בצו מאסר הקודם אבי שילם כ2500 שקל על מנת שלא יישב בכלא כעת אין לךנו כסף מה לעשות תודה

    • להגיש בקשה מתאימה לראש הוצל"פ
      עו"ד משה שרגא | 31/08/2008 15:33

      לפרט את מצבו לבקש לבטל את צו המאסר ולהציע סכום חודשי לתשלום ע"ח החוב.

      • תודה האם סכום של 100 ש"ח בחודש
        תהילה | 31/08/2008 16:22

        נראה לך סביר למרות שזה מעט ואיזה סוג של בקשה יש להגיש לראש ההוצל"פ

        • גשי להוצל"פ, יסבירו לך שם!  לת
          סמי | 31/08/2008 21:50