עזיבת מושכר לפני הזמן

  • שכירות
    משה | 09/09/2009 21:01

    בתי קנתה דירה והיתה אמורה לקבל את המפתח בסוף אוגוסט ובחוזה איפשרה למשפחה להישאר בדירה כשוכרים עד דצמבר זו הערכה עד שיקבלו את המפתח לדירה שקנו מקבלן. הוסכם על סכום של 1800 שח לחודש המוכרים במבקשים למסור את המפתח לדירה ב15 לחודש אך אנו יוצאים לחופשה עד אחרי החג . השוכרים מבקשים החזר של חצי חודש שכירות אך בפועל בתי תקבל את המפתח לדירה ב23/9 .שאלתי האם צריך בכלל יש להחזיר כסף משכירות בחוזה לא מופיע שכירות של חלק מחודש

    • עזיבת מושכר לפני הזמן
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/09/2009 00:24

      שבוע טוב משה, הסיטואציה לא ברורה לי. עזיבה מוקדמת של דירה יכולה להיעשות רק ע"פ מה שסוכם בחוזה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים