כניסת בעל זכות השכירות לדירה

  • שאלה בנוגע לחוזה שכירות
    קובי | 23/07/2009 14:53

    קודם כל אני מציין שהשאלה היפוטתית לחלוטין. נניח שטסתי לחול ובאותו זמן מישהו נכנס לדירה שלי לתקופה של 40 ימים. כידוע אסור לי לפנות אותו ללא אישור משפטי. נניח שגיליתי שהוא עוזב לבקר את משפחתו במקום אחר לתקופה גם כן מעל לחודש. האם במידה ואני אחזור לדירה לתקופה של מעל ל 30 יום אז הוא למעשה לא יוכל לפנות אותי?

    • כניסת בעל זכות השכירות לדירה
      עו"ד אפי אהרונוב | 23/07/2009 20:21

      ערב טוב קובי, במה גרעה כניסה לדירה בהיעדרו של הפולש מהפעלת כוח סביר המותרת לאחר 30 יום?