דיני חוזים - סיום התקשרות

  • סיום התקשרות עם משפחתון- שאלה נוספת בעקבות התשובה
    אבי | 17/03/2009 10:40

    שלום רב, עליי לציין שאמנם אין ביניו חוזה אולם נתנו לה שקים כבר בספטמבר לכל השנה, קרי עד ל-31.8.09. האם זה משנה את התשובה לשאלות ששאלתי. האם ניתן במקסימום להחיל את חוק הודעה מוקדמת לפיטורים והתפטרות על המקרה ולתת לה שבועיים בלבד. השאלה שנשאלה: אני מעוניינים להוציא את ביתנו בת ה-שנה וארבעה חודשים ב-1.4.09מהמשפחתון בו היא נמצאת. הסיבה העיקרית היא שהילדה לא מגיעה בשמחה לגן והיא לא מעוניינת להישאר עם הגננת (היא ממש בוכה בכניסה ואומרת לא!). יש לציין שכשסיכמנו את התנאים הגננת ציינה בפנינו מפורשות שהיא מוציאה את הילדים לגינה ציבורית בעגלול. בפועל עם תחילת השנה הבנו שהיא לא עושה את זה והערנו לה על זה. (אבל לא מעבר לזה). אין בינינו הסכם כתוב בכלל. השאלות שלי הן כאלה: 1. כמה זמן הודעה מראש עליי לתת בנסיבות העניין? 2. האם עליי לשלם משהו על חשבון חודש אוגוסט?.

    • דיני חוזים - סיום התקשרות
      עו"ד יפת תומר | 19/03/2009 12:41

      מתן השיקים יכול להתפרש כסוג של כריתת ההסכם לשנה שלמה. הדבר נתון לפרשנות ואינו חד משמעי. יחד עם זאת תמיד צריכה להיות קבועה דרך לביטול ההסכם.

      • תודה רבה!  לת
        א | 19/03/2009 13:42