חוזה המבוסס על מצג שווא

  • דינה של מצגת כדין חוזה?
    רונה | 12/03/2009 19:08

    עברנו לגור בישוב חדש על מנת לבנות את ביתנו בשכונה חדשה המוקמת בו וזאת על סמך מצגת שהציגו לנו ובה הובטחה שיטת בנייה מסויימת מיקום השכונה ולוח זמנים מסויים. כעת עברה החלטה בהנהלת היישוב לשנות את שיטת הבנייה למרות ההבטחה הקודמת, האם יש לנו אפשרות לתבוע מהם לקיים את הבטחתם או שאין לנו אפשרות כזאת. כאמור אין לנו חוזה עימם אך יש מצגת כתובה שעל סמך הצגתה החלטנו שזה המקום בו אנו רוצים לבנות את ביתנו. תודה מראש על תשובתכם.

    • חוזה המבוסס על מצג שווא
      עו"ד צורי דוד | 14/03/2009 16:48

      המצג יכול להיות חלק מחוזה, אך יש להוכיח את כל התנאים והמצגים.