חוזה שמעורב בו משרד הבטחון

  • חוזה שכירות לזכאות ממשרד הביטחון
    לימור | 11/02/2009 08:44

    שלום רב אני אמורה לחתום חוזה עם משת"פ שמקבל קצבה לשכירות ממשרד הביטחון שאלתי היא? הדירה רשומה על שם אבא שלי אך יש לי יפויי כוח לבצע את החוזה על שמי האם תהיה בעיה שהשיק יהיה על שמי החוזה עלי? מה משרד הבטחון בודק במקרה כזה בהגשת חוזה את הטאבו או העיריה? תודה

    • חוזה שמעורב בו משרד הבטחון
      עו"ד צורי דוד | 12/02/2009 16:53

      מומלץ לברר פרטים אלו מול משרד הבטחון ומראש, כדי שלא יהיו הפתעות לא נעימות אח"כ. מלקוחה לשעבר ידוע לי שבמקרה שלה היתה דרישה שהיא תרשם בעיריה כדיירת בדירה, אחרת הם לא היו מוכנים לשלם. אך איני יודע מה הדרישות כיום.