עדות שקרית

  • דיירת שמוסרת עדות שקר
    גלית | 05/02/2009 10:25

    שלום, אנחנו נמצאים בתהליכים משפטיים נגד דיירת שאיננה מוכנה לפנות את הדירה לאחר סיום חוזה שנגמר ב1.1 וזאת לאחר שאיננה שילמה שכר דירה מאוקטובר כלומר אי תשלום שכר דירה 4 חודשים, כשנכסנו כבר לחודש ה5. שאלתי: 1. הדיירת הייתה נוהגת לשלם את השכר במזומן, אנחנו לא היינו נוהגים ולהוציא קבלות. מה קורה במצב של עדות שקר, כאשר הדיירת טוענת כי שילמה רק את חודש דצמבר? איך בעל הבית אמור להגן על עצמו? האם זה אומר שאין אפשרות להוכיח זאת?

    • עדות שקרית
      עו"ד יפת תומר | 08/02/2009 11:36

      במקרה אותו אתה מתאר, מדובר בגרסה מול גרסה כאשר בית המשפט יצטרך להשתכנע מי מבינכם הוא זה אשר דובר אמת על סמך ניסיונו ועל סמך עדותכם.