הפרה יסודית

  • הפרה יסודית
    ויקטוריה | 25/01/2009 22:34

    אני חושבת שהשוכר שלי הפר הפרה יסודית של החוה, עורך דין עימו התייעצתי אישר לי את שחשבתי. אמרתי זאת לשוכר,הוא לא חווה דעה על ההפרה טוען שאין כאן הפרה יסודית ומסרב לדבר איתי. אני רוצה לבטל את ההסכם ולהעיף אותו מהדירה. מה סדר הפעולות שעלי לעשות?

    • הפרה יסודית
      עו"ד יפת תומר | 26/01/2009 08:58

      יש לשלוח לו הודעה על ביטול ההסכם כתוצאה מאותה הפרה יסודית ולפעול להגשת תביעה לפינוי. ניתן לפנות להנהלת האתר שתנסה לסייע לך באופן יותר פרטני. בהצלחה.