דיני חוזים - הוצאות עו"ד בגין תביעה

  • החזר הוצאות
    אלחנן | 17/01/2009 19:29

    שלום, שוכר שהיה צריך לפנות את הדירה ששכר ממני לא פינה אותה בזמן, מייד פניתי לעורך דין והוא פתח בהליכים לפינוי בסדר דין מהיר. כאשר השוכר נוכח לדעת שאני לא משחק משחקים והיה צריך להגיש כתב הגנה אחרי כמה ימים הוא הסתלק. היו לי הוצאות עם העו"ד בטיפול בעניין, האם אני יכול לתבוע את השוכר לאחר שיצא בבית משפט לתביעות קטנות על ההוצאות האלו ? האם אני צפוי לזכות ? כמה זמןלוקח הליך מסוג זה אם הכל מתועד ויש לי ראיות מסודרות לכל טוענה שאעלה ? תודה.

    • דיני חוזים - הוצאות עו"ד בגין תביעה
      עו"ד יפת תומר | 20/01/2009 23:18

      ככל שלא פסקו לך הוצאות בבית המשפט בו הגשת את התביעה לפינוי, וככל שההוצאות נגרמו בגין הפרת ההסכם על ידי השוכר, הרי שעומדת לך זכות להגשת תביעה מעין זו. מדובר בתביעה פשוטה יחסית ושמתבררת מהר יחסית (בתוך דיון אחד). בהצלחה.