דיני חוזים - הפרת הסכם השכירות

  • הפרת חוזה שכירות
    אמיר | 16/01/2009 18:10

    שוכרות הדירה שלי הפרו את חוזה השכירות יסודית (לא שילמו, הרעישו לשכנים, בעלי חיים וכ'ו) והדבר גרר אחריו את ביטול החוזה (כפי שמשתמע ומופיע בחוזה השכירות). כעת הדיירות עזבו את הנכס בטענה שרבו בינהן (שתי שותפות ) וניסו לפרסם את הדירה באתרים באינטרנט ע"מ למצוא שוכרים חלופיים במקומם. בחוזה נכתב כי אם הן עוזבות את הנכס לפני סיום תק' השכירות, עליהן לשלם את השכ"ד עד תום השכירות, מאידך, הן לא משלמות ובנוסף החוזה, כאמור, בוטל בשל הפרתו. כיצד אתם מציעים לי לפעול? אודה לפירוט התשובות וההשלכות.

    • דיני חוזים - הפרת הסכם השכירות
      עו"ד יפת תומר | 20/01/2009 23:11

      אתה יכול לתבוע את אכיפת הההסכם. אתה יכול גם לתבוע פיצויים בגין הפרתו. אתה צריך לבחון איזה מסלול עדיף מבחינתך. ניתן לפנות להנהלת האתר שתנסה לסייע לך באופן פרטני. בהצלחה.