דיני חוזים - תביעות קטנות

  • איך אני מבצע הגשת תביעה בתביעות קטנות
    איציק | 07/01/2009 19:44

    שלום רב אני חסר נסיון בתביעות ולכן ברצוני לדעת איך אני מגיש תביעה בתביעות קטנות. ראשית התביעה הינה מול סוכנות הנסיעות והתיירות צבר . כלומר חוץ מאשר לגולל את העוול בתביעה מה עליי לעשות? 1. אני תושב אילת האם את התביעה אני מגיש בבית משפט באילת? 2.איזה פרטים עליי לדעת על סוכנות הנסיעות צבר שעליי לפרט בתביעה?ח.פ. כתובת החברה או פרטים אחרים? 3. חוץ מלגולל את העוול שנעשה לי האם עליי לפרט או להוסיף דברים אחרים? 4.רכישת החופשה נעשתה מול צבר אך ספקית הנופש הייתה ארקיע האם עליי להוסיף אותה לתביעה? 5. אשמח שתפרט עבורי מה עלי לעשות במישור הטכני בכדי להגיש את התביעה הכל כך מוצדקת בתודה מראש איציק

    • דיני חוזים - תביעות קטנות
      עו"ד צורי דוד | 08/01/2009 11:48

      לצורך הגשת תביעה לתביעות קטנות יש להצטייד בטופס תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות (ניתן לקבל טופס בביהמ"ש) יש למלא את הפרטים לפי הטופס ולפרט את הנימוקים לתביעה שזה למעשה כל הסיפור העובדתי - מה קרה. איני יודע מהם פרטי המקרה שלך אך ככל שיתכן וארקיע יהיו אחראים לעוול שנגרם לך גם הם צריכים להיות נתבעים. את התביעה את מגיש בביהמ"ש לתביעות קטנות (צמוד לשלום בד"כ) שם גם יגידו לך מהי האגרה שעליך לשלם.

      • האם הגשת התביעה מתבצעת במקום מגוריי-אילת?
        איציק | 08/01/2009 14:40

        האם הגשת התביעה מתבצעת במקום מגוריי-אילת?