דיני חוזים - מכירת דירה

  • חוזה שכירות-מכירה
    נאווה | 06/01/2009 18:41

    אני ואחותי בעלות דירה משותפת אשר מושכרת כיום,אחותי רוצה למכור את הדירה ואין לי כל התנגדות,אבל אני מעוניינת להשכיר את הדירה עד למכירתה ואחותי מסרבת . שאלה:מכיוון שהדירה תעמוד ריקה עד למכירה יש עליה הוצאות ואין אני יכולה לשלם,האם אני יכולה לחייב את אחותי בהוצאות הנ"ל עקב סרובה להשכיר את הדירה ***הערת המערכת:לקריאה נוספת: מכירת דירה

    • דיני חוזים - מכירת דירה
      עו"ד יפת תומר | 06/01/2009 22:29

      אין שום בעיה להשכיר את הדירה ולמוכרה כמושכרת או לדאוג להסכם שכירות מתאים שיאפשר את מכירתה ללא קושי. אין שום מקום למחלוקת בין שתיכן בנסיבות אלה כיוון שיש להם את אינטרס משותף, יש רק לקבל את היעוץ המתאים. ניתן לפנות להנהלת האתר שתנסה להשיב לכן באופן פרטני. בהצלחה.