תשלום לגן ילדים

  • גן פרטי
    דנה | 05/01/2009 19:36

    שלום, אני תושבת הדרום וילדתי נמצאת בגן ילדים פרטי. מאז תחילת הלחימה גם גן הזה לא מקבל את הילדים לגן. אני משלמת תשלום עבור הגן אחת לחודש. כרגע גן הילדים דורש תשלום מלא. האם ייתכן? הילדה לא נמצאת בגן כבר יותר משבוע ומי יודע עוד כמה זמן, ומדוע אני צריכה לשלם עבור חודש מלא. מדובר בגן פרטי! השאלה- מה עושים? מי צריך לספוג את העלות? אני מבינה שגם עסקים נפגעים- אך גם אנחנו התושבים... אשמח אם תאמרו לי מה צריך לעשות?

    • תשלום לגן ילדים
      עו"ד יפת תומר | 06/01/2009 22:09

      נכון הוא שמדובר במציאות מיוחדת. הממשלה דנה כעת בפיצוי לעסקים קטנים ויתכן שדרך זה ימצא פיתרון לבעיה שלכם.