פסק דין חלקי / סעד הצהרתי

  • פסק דין חלקי או סעד הצהרתי
    אביבית | 30/12/2008 01:43

    הסכם שכירות - ערכתי חוזה עם המשכיר בחוזה נרשמה אופצייה לשלוש שנים , המשכיר רוצה להתנער מהאופצייה שניתה מאחר והדולר ירד זוהי סיבתו , התביעה לפינוי הוגשה בשל שלא הבאתי לו ערבים כאשר בפועל הומצאה לו ערבות שנרשמה בדף נפרד ולא אוזכרה בגוף ההסכם היינו המשכיר לא רשם - אני מאשר כי קיבלתי ערבים לשבעיות רצוני נכו שאני יכול להביא את הערבים לעדות - ואולם מתאים לי שבית המשפט יפסוק פסק דין חלקי או סעד בשם כלשהו שיצהיר כי באם ישנם ערבים שחתמו כערבים על הסכם בין השוכר פלוני לבין המשכיר דינם בטלים ומבוטלים , וזאת לאחר שהגשתי כתב הגנה כי ניתנה ערבות בדך נפרד שכורתו כתב ערבות למשך כל תקופות השכירות - המשכיר טוען שלא קיבל אני טענתי שנתתי ושוב מתאים לי מסיבות מסויימות "לחזור בי ולהודות כי לא נתתי למשכיר ערבים " כדי שהערבים ינוטרלו טרם סיום ההליך המשפטי - איך אני מבקשת את הסעד הזה ומהי כותרתו -כאמור טרם סיום ההליך - שמעתי על פסק דין חלקי ושמעתי על סעד הצהרתי , ושמעתי על החלטה אחרת . קצת מסובך תשובתכם מעניינת . נ.ב. צירפתי לכתב ההגנה את כתב הערבות .

    • פסק דין חלקי / סעד הצהרתי
      עו"ד יפת תומר | 31/12/2008 23:55

      אין קשר בין פסק דין חלקי או סעד הצהרתי להליך שבו את נמצאת. כרגע את רוצה לשנות גרסה עובדתית שכבר מונחת בפני בית המשפט. גרסתך תיקבע כלא אמינה וסבירות גבוהה כי ינתן פסק דין כנגדך. להזכירך בהליך זה הנך נתבעת ואינך זכאית לקבל סעדים כל שהם, אא"כ תגישי תביעה מתאימה מטעמך. ככל שהנך זקוקה לסיוע נוסף ניתן לפנות לפניה להנהלת האתר שתנסה לסייע לך באופן פרטני. בהצלחה.