תביעה למתן צו פינוי

  • שאלה דחופה
    אדיר | 17/12/2008 22:09

    שלום בעקבות סכסוך מתמשך עם בעל הדירה אשר הגיע לתביעה מצד בעל הדירה בבקשה לקבלת צו פינוי מהדירה. אני היגשתי בקשת רשות להתגונן ביולי ונקבע תאריך לסוף דצמבר לדיון בבקשת רשות להתגונן(גם כך החוזה שלי מסתיים בינואר.....) לפני מספר ימים לאחר חיפושים ארוכים מצאתי דירה נפלאה והיום עברתי דירה. למעשה אין עוד צורך בבקשת הרשות להתגונן כנגד צו הפינוי ואין לי גם ממש חשק לרוץ לבית המשפט ולהפסיד יום עבודה שגם כך בחברה שלנו רק מחפשים היום לקצץ ולפטר,תן להם סיבה קטנה ואחרי שבוע אתה מקבל מכתב פיטורים. האם יש דרך להודיע לבית המשפט שאין עוד צורך בדיון?כיוון שמהות הדיון כבר אינה מהותית יותרכמובן במקביל להודיע לעורך הדין של התובע,אני פיניתי את הדירה,זאת למרות שכל העניין הזה שבעל הדירה עשה הוא פרובוקציה כספית ואני לא חייב לו כלום,נהפוכו הוא עוד חייב לי כמעט 4000 שקל על תיקונים שעשיתי בבית והוא לא שילם לי עליהם עד היום(בגלל זה פרץ העימות).למעשה הדיון הוא בעוד שבוע,אך אני יודע שבתי המשפט גם כך עמוסים,אולי אני רק עושה להם טובה ומפנה להם את הזמן שהוקצב לי לטובת מישהו אחר?תודה.

    • תביעה למתן צו פינוי
      עו"ד יפת תומר | 18/12/2008 11:16

      אפשר להגיש בקשה למחיקת התביעה ככל שהסעד הפך לתיאורטי לחלוטין. יש לשים לב האם במסגרת כתב התביעה לא נדרש גם סעד כספי שאם כן, הרי שיש מקום לדון בו. מכל מקום, הודעה על עזיבתך את הדירה בוודאי שראוי לשלוח לבית המשפט..