זו לא שאלה בחוזים

  • מהם הזכויות שמגיעות לי כיום ?
    דויד | 01/12/2008 00:07

    שלום רב לכול חברי הפורום שמי דויד אני בן 60 אני מוכר כסובל מנכות בשעור 100% מביטוח לאומי, התגוררתי בדירות עמידר כ25 שנים לאחר מכן עקב קשיים בשכונה בה גרתי ביקשתי מחברת עמידר לעבור לעיר אחרת שהביקוש בה לדירות נמוך יותר ולו רק בשביל לצאת מהשכונה הקשה בה התגוררתי הסכמתי אפילו לעבור לעיר אחרת בה הביקוש לדירה קטן יותר וזו הסיבה שבעטייה הם גם הסכימו ואכן בסופו של דבר הועברתי עם משפחתי אישתי ושני ילדיי לאופקים לדירת בת אותו השטח , מקץ שנה מיום הגעתי לדירה ילדיי נישאו , ומייד לאחר מכן אישתי נפטרה ,עקב כול הנכתב ,פניתי לחברת עמיגור בבקשה לחזור לקרית גת ממנה באתי . ידעתי שבקרית גת ישנו דיור מוגן המתאים לאוכלוסיות חלשות קשישים וחולים וחשבתי שמגורים באזור הנ"ל יוכלו לענות לצרכיי כלומר הן לחזור לעיר ממנה באתי והן להתרחק משכונות המצוקה המזוהות עם שכירות עמידר . כיום אני מתגורר בדיור המוגן השייך לחברת עמיגור בקריית גת בדירת חדר של 24 מ"ר כאשר הגעתי מדירת שני חדרים וסלון בעלת שטח של 90 מ"[ר . שאלתי היאכזו ,ידוע לי על "חוק הדיור הציבורי " רציתי לדעת היכן עומדים זכויותי כיום לאחר למעלה מ25 שנה של שכירות בדיור הציבורי האם זכויותי עדיין עומדות לי ובכלל מהם זכויותי הנגזרות מחוקים אלה ובכלל . שאלה נוספת: האם ישנו גוף מפקח על חברת עמיגור ,שאלתי נובעת מכך שפניתי למבקר המדינה ולמשרד השיכון בתלונות חוזרות ונישנות על התנהלותה של חברת עמיגור מולי .1) על כך שהם לא אמרו לי את זכויותי וחובותיי כלפי החברה 2) לא קיבלתי החזר עבור הקמת תשתית גז לבישול כאשר לא הייתה כזו ונידרשתי לבשל על כיריים מחשמל אשר עלות הצריכה בהם יקרה 3) כמו כן החזר עבור הקמת דוד שמש כאשר בדירת המיגון היה אך ורק דוד חשמל שוב משיקולים כלכליים . האם ישנו גוף אשר ניתן לפנות אליו ע"מ שיבדוק את התנהלות חברת עמיגור מולי בכדי לשפר את תנאיי בחברה .

    • זו לא שאלה בחוזים
      עו"ד דוד צורי | 06/12/2008 00:16

      ולצערי לא יצא לי לעסוק בתחום זה ולכן אין תשובה לשאלתך. נסה להעלות את השאלה בפורומים נוספים, אולי אחד מעוה"ד כבר נתקל פעם במקרה דומה ויוכל לעזור לך.