לכתוב מכתב

  • ביטול עסקה בכרטיס אשראי
    מיש | 16/11/2008 20:30

    שלום רב! אני בעלת העסק. לפני כחודשיים קנה אדם בחונות שלי שעון יוקרתי ושילם בכרטיס אשראי. לפני כשבוע פנתה אליי חברת האשראי והודיעה כי הלקוח מבקש לבטל את העסקה בטענה כי הוא לא קיבל את הפריט שקנה. הוא טוען כי אכן שילם עבור השעון וכיביכול קבע איתי כי יבוא לקחת את השעון כעבור יומיים, אך לא קיבל אותו ולכן הוא מבקש שחברת האשראי תבטל את העסקה ותחזיר את כספו לחשבונו. חברת האשראי דרשה ממני להציג בפניה את מדיניות ההחזרים בעסקי. אני העברתי אליהם את המדיניות והיא שניתן להחזיר תוך 14 יום. עכשיו הם דורשים ממני הוכחה שהשעון אכן נמסר לקונה אחרת הם יבטלו את העסקה. איזו הוכחה אני יכולה להציג? מה עליי לעשות? הרי נעשת עסקה, הקונה חתם, השעון נמסר והוא טוען שלא. אודה על התייחסות והמלצה איך לפעול. ועל מה אני יכולה להסתמך

    • לכתוב מכתב
      עו"ד דוד צורי | 24/11/2008 22:15

      מכתב חריף בו תצייני שהקונה קיבל את השעון מיידית וכן צרפי רישום כלשהו של המלאי בחנות שיראה שמלאי השעונים פחת באופן שתואם את גרסתך. חברת האשראי לא ממהרת לבטל תשלומים, היות והם מחוייבים לך בחוזה לכן הם מעדיפים לשלוח את הלקוח לתבוע אותך מאשר שאת תתבעי את הלקוח ואותם ביחד.