יוני* התכוונתי אפריל (טעות:))

  • חוזה שכירות דירה
    יעל | 01/11/2008 20:42

    ערב טוב, אנחנו שוכרים דירה 5 שנים. עשינו חוזה לשנה עם בעל הבית, כשעברנו לגור, הסיכום היה שהחוזה ממשיך בלי חידוש. לאחרונה החליט בעל הדירה למכור את דירתו בעוד כחצי שנה. היות ותקופת החוזה שלנו (של השנה הראשונה) היתה מנובמבר עד נובמבר, הזמן לחידוש החוזה לטענתו הוא עכשיו, בנובמבר, כשהחוזה יחודש עד יוני. ושאלתי: האם מותר לו לדרוש מאיתנו לחדש את זה עכשיו (בדרך כלל עושים חידוש לפני החודש הנוכחי של חידוש החוזה)? והאם מותר לו לדרוש מאיתנו לחדש עד אפריל? או שהוא חייב לתת לנו אפשרות לחדש עד נובמבר הבא? אשמח לתשובתכם, תודה ושבוע-טוב, יעל

    • יוני* התכוונתי אפריל (טעות:))  לת
      יעל | 01/11/2008 20:44

    • חידוש חוזה
      עו"ד דוד צורי | 07/11/2008 23:42

      השאלה היא כל כמה זמן אתם משלמים שכירות ? אם כל חודש הוא יכול לעשות את כל שעשה, אם שנה מראש אז לא . חסר לי הנתון הזה כדי לענות לך.