חוב לעירייה בשל חוזה שכירות

  • חוזה שלא מומש
    תמי | 27/10/2008 17:34

    שלום רב, לפני שנתיים חתמתי על חוזה שכירות לחנות עם שותף נוסף ובסופו של דבר רק השותף נשאר בחנות ואני עבדתי כשכירה. עכשיו העיריה תובעת אותי בלבד על חוב ארנונה לחנות (למרות שהחוב הוא כבר על תקופה שלאחר סיום החוזה) מכיוון שמבחינתה השותף שילם עד עכשיו את כל החובות שהיו. בעל הנכס יודע על החוב אך לא רוצה לשלם הפרשי הצמדה וריבית ולכן גם השותף וגם בעל הנכס מסירים אחריות ורק אני נותרתי עם התביעה. יש משהו שאני יכולה לעשות? לתבוע את השותף? את בעל הנכס? תודה מראש.

    • חוב לעירייה בשל חוזה שכירות
      עו"ד דוד צורי | 28/10/2008 09:52

      את יכולה לשלוח הודעות צד ג' גם לשותף וגם לבעל הנכס ובכך להכניס אותם לענין, כך שאם את תחויבי בתשלום לעירייה הם אלה שיצטרכו לשלם. הטענה שלך אם אני מבין אותה נכון הוא שהשותף היה זה שלמעשה השתמש בנכס ולכן עליו לשאת בתשלומים לעירייה ו"אשמתו" של בעל הנכס היא בכך שידע ולא עשה דבר.

      • תודה, אבל איך עושים הודעת צד ג'?  לת
        תמי | 28/10/2008 10:54

        • בשביל זה יש עו"ד, שהשקיעו בלימודים זמן וכסף.
          עו"ד דוד צורי | 28/10/2008 11:10

          אני לא יכול מעל דפי האתר ללמד משפטים.