חוזה ע"פ החוק

  • ביטול חוזה שכירות
    איציק | 23/10/2008 12:11

    שכרתי דירה ואני משלם כבר חצי שנה למרות שלא גרתי בדירה (מסיבות אישיות). כבר בחודשיים הראשונים רציתי לסיים את החוזה ונתקלתי בקשיים מצד בעלי דירה. הסכמנו שאחפש דייר אחר ורק אם הוא יראה להם נעביר חוזה. מאז ועד היום הגיעו המון אנשים לראות את הדירה וחלקם גם רצו אותה אך בעלי הדירה תרצו כל פעם תרוץ אחר שהדיירים אינם נראים להם. בחתימת החוזה מסרתי לבעלי הדירה צ'ק בטחון והם כבר מאיימים איתו להעבירו לשוק האפור אם לא אשלם על שלושת החודשים הקרובים. בחוזה לא מצויין זמן התראה לפינוי במקרה ביטול. האם לפי החוק יש זמן התראה שניתן לסיים את החוזה. נא עזרתכם הדחופה. תודה מראש.

    • חוזה ע"פ החוק
      עו"ד דוד צורי | 28/10/2008 10:39

      אתה יכול להעביר את השכירות לדייר חלופי היות ולפי המתואר הסירוב שלהם אינו סביר. חוק שכירות ושאילה נותן לך את הזכות לעשות זאת גם ללא הסכמתם בנסיבות אלו.

      • חוזה ע"פ חוק
        איציק | 29/10/2008 09:44

        תודה