סיום חוזה ופינוי

  • חוזה שכירות
    rom | 19/10/2008 14:41

    שלום, מזה שלוש שנים שאנו משכירים את הדירה שבבעלותנו לאותו דייר. לאחרונה הודענו לו כי איננו מעוניינים לחדש חוזה לשנה נוספת מסיבות שונות, כגון: אי תשלום בזמן, אי תשלום ארנונה במשך כשנתיים דבר שגרר את עיקול חשבוננו האישי וכו'. החוזה עתיד להסתיים בסוף חודש נובמבר וכרגע אנו מחפשים דיירים חדשים. אנחנו מאוד חוששים שהדייר לא יפנה את הדירה ולכן לא יודעים מה יקרה במצב שנחתום חוזה עם דיירים חדשים והדייר הנוכחי לא יפנה את הדירה. מה קורה במצב כזה עם החוזה החדש? אודה לתשותבכם!

    • סיום חוזה ופינוי
      עו"ד דוד צורי | 19/10/2008 18:00

      היות וכבר היו הפרות של החוזה (אי תשלום בזמן וכדו') אתם יכולים כבר עכשיו להתחיל הליך של פינוי ויסתיים אחרי שהחוזה כבר יסתיים. אין דרך אחרת ואין דרך להבטיח שהדייר יפנה בסוף החוזה. אבל אם הדבר יגרור נזק כספי אתם יכולים במסגרת התביעה לתבוע גם פיצוי על הנזק הכספי.

      • תודה!  לת
        rom | 19/10/2008 18:27