לא ברור

  • לימודי קורס הנח"ש שלא מומש
    מאי | 19/10/2008 00:28

    שלום רב, אחותי נרשמה לפני יותר משנה לקורס הנח"ש במכללת מוח שבאוני' חיפה. התמימה, שילמה את מלוא התשלום מראש טרם תחילתם. עלות הקורס: 4500 ש"ח. האחרונה לא השתתפה בקורס ולא דרשה את כספה. לפני מס' חודשים התעניינה אימי בקורס ולא נעתנה וכל לפני חודש פניתי אני למימוש הזכאות ונמסר לי כי התשלום נפרע בחודש 2/07 (חלפה יותר משנה) וכי עליי לשלם 1500 ש"ח + דמי הרשמה. יודגש כי עלות הקורס נשארה על כנה ולא עלתה. אם כך, מדוע עליי לשלם שנית על סחורה שלא דרשתי בזמן ושולמה מראש? האם הדבר חוקי? מובן לי שעבור ההרשמה אשלם אך מדוע לגזול ממני תשלום נוסף על אף ששולם?

    • לא ברור
      עו"ד דוד צורי | 19/10/2008 17:51

      לא ברור לי למה אתה חושב שאתה זכאי למשהו בכלל ? זה שאחותך על דעת עצמה בחרה שלא לממש את הקורס עליו שילמה זו בעיה שלה. אם המכללה שמרה לה מקום היא מילאה את חובתה ואינה חייבת עוד כלום. אולי לא מסרת לי את כל הפרטים.