חוזה עם פלאפון

  • עלילות חברת פלאפון
    אודי לוי | 03/10/2008 15:17

    אני לקוח של פלאפון כבר 13 שנים. במהלך שנת 2007 הגיעה למשרדי נציגת שירות והציעה לי מסלול חדש. כאשר הגעתי לפלאפון לפני שבוע לבצע ניידות במספר שלפו לי הסכם בין מס' דפים שאני חתום אך ורק בסופו של ההסכם אשר איני מכיר . בתחילת ההסכם אני מחוייב למכשיר ל36 חודשים ובאמצע ההסכם ישנה התחייבות למסלול-היה ואני מתנתק אני אמור לשלם 1800 ש"ח לפני מע"מ. אני לא חתום ליד הערה זו ,האם ההסכם תקף למרות שאני לא חתום בצד ההתחייבות ,ואם כן האם עליי לשלם את מלא הסכום למרות שאני כבר שנה וחצי בחבילה הנ"ל. תודה מראש

    • חוזה עם פלאפון
      עו"ד דוד צורי | 03/10/2008 19:04

      יש לבדוק את החוזה עליו אתה חתום כולל מועד החתימה, אל מול החוק ששונה בענין זה, לא כ"כ מזמן. כמו-כן, יש לבדוק האם אתה באמת חתמת על ההסכם המלא או ש"עבדו עליך" והחתימו אותך בסוף חוזה שלא הוצג לך במלואו. בכל מקרה, מנסיוני האישי אל תצפה לשום יחס בגלל שאתה לקוח ותיק.