עצה לא מדיני חוזים

  • קיזוז משכר דירה עתידי
    עידן | 22/08/2008 11:45

    שלום רב לפני שבועיים קיבלתי ממך תשובה על שאלה בנוגע לקיזוז משכר דירה עתידי ואמרת לי שאני יכול לקזז. מה קורה כאשר אני עכשיו צריך לתת לבעל הדירה 12 צ'קים אז נכון שאת החוב מהחוזה הקודם אני מקזז אך מה קורה בנוגע לקיזוזים עתידיים ? אני יכול לתת לבעל הדירה רק 10 צ'קים ולהגיד שאת השניים הנותרים אני אתן אחרי שאבדוק כמה הוא חייב לי? כי אחרת בסוף החוזה הבא אני אצטרך לתבוע אותו. שוב תודה מראש

    • עצה לא מדיני חוזים
      עו"ד דוד צורי | 23/08/2008 09:30

      לא הייתי ממליץ להתחיל את הויכוח כבר מעכשיו. ניתן להמנע מלהעביר אליו את השיק האחרון בטענה שנגמר לך בדיוק פנקס השיקים. בד"כ בעל הבית שיש בידו 11 שיקים לא יעשה מזה עניין.

      • קיזוז
        עידן | 26/08/2008 10:22

        השאלה מה קורה עם בעל הדירה לא יסכים ? אז אני יהיה חייב לתת 12 צ'יקים ?

        • בעקרון כן ואח"כ לתבוע  לת
          עו"ד דוד צורי | 27/08/2008 16:37