סכומים בהפעלת האופציה בחוזה

  • הצמדה למדד בחוזה שכירות דירה
    רן | 18/08/2008 15:13

    שלום רב, השכרתי את דירתי בחוזה סטנדרטי כשהתשלום נקוב בשקלים וצמוד מדד. ההתחשבנות נעשית כל 12 חודשים. שוכרי הדירה מעוניינים לממש אופציה ל 12 חודשים נוספים ושילמו את הפרשי ההצמדה עבור שנת השכירות הראשונה. שאלתי היא - האם התשלום החודשי הבסיסי לשנה הקרובה הוא הערך הנקוב בחוזה (3280 ש"ח) או שחלה עליו הצמדה למדד (כ 3500 ש"ח). תודה מראש, רן *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות השכרת דירה

    • סכומים בהפעלת האופציה בחוזה
      עו"ד דוד צורי | 19/08/2008 10:04

      הסכום הבסיסי לחישוב בתקופת האופציה יהיה לאחר ההצמדה (כ 3500 ש"ח) והמדד יתווסף ממועד תחילת האופציה. או (וזה אותו דבר בדיוק) הערך הנקוב בחוזה (3280 ש"ח) והמדד יתווסף ממועד תחילת חוזה השכירות המקורי. בשני המקרים מגיעים לאותה תוצאה.

      • תודה  לת
        רן | 19/08/2008 10:59