חוזה עם יונים

  • יונים במושכר- מי אחראי
    עדי | 14/08/2008 13:15

    שלום, שכרתי דירה ונמצאו באזורה כמות יונים רבה שגורמת נזק רב ומהווה מפגע. נאלצתי להוציא מכספי סכום גדול ע"מ לטפל בבעיה. האם זה אמור להיות באחריות המשכיר, בהנחה שהדבר לא סוכם בחוזה? תודה, עדי

    • חוזה עם יונים
      עו"ד דוד צורי | 14/08/2008 15:15

      השאלה היא מה היה ידוע במועד החתימה על החוזה. אם ידעת על היונים והסכמת לכך זה ענין אחד אבל אם לא ידעת על כך והמשכיר ידע זה דבר אחר.

      • יונים
        עדי | 14/08/2008 15:18

        לא ידעתי ולא הסכמתי.

        • אי התאמה במושכר
          עו"ד דוד צורי | 15/08/2008 07:45

          זו הטענה שלך למעשה ולפי זה אתה זכאי לפיצוי וכן לשבירת החוזה אם אתה מעוניין בכך. אבל כמובן יש תנאים לענין שעליך לעמוד בהם (וזה ארוך מדי בשביל הפורום).

          • יונים
            עדי | 15/08/2008 08:37

            האם יש פסקי דין בנושא שאוכל לקרוא?

            • פסקי דין
              עו"ד דוד צורי | 15/08/2008 08:52

              פסקי דין צריך לחפש, זו עבודה רבה אבל בד"כ ניתן למצוא תקדים כמעט לכל דבר. ישנם אתרים חינמיים הכוללים מאגרים די גדולים של פסיקה.

              • פסקי דין
                פסיקה | 19/08/2008 17:45

                הנה אתר חדש שמצאתי עם מאגר פסקי דין לשימוש בחינם שגודל כל יום.