ביטול חוזים

  • ביטול חוזה שכירות
    גבי | 23/07/2008 11:58

    שלום רב, אנחנו שותפים שמבטלים את החוזה עם בעל הדירה, החלטנו לעזוב ולממש סעיף בחוזה שטוען שבמידה ונרצה לעזוב את הדירה לפני תום תקופת השכירות, אנחנו רשאים לעשות כך אך עם זאת גם מחוייבים למצוא מחליפים לשביעות רצונו של המשכיר. החיפוש היה ארוך (בעל הדירה דרקון העלה את דמי השכירות), ולמרות הכל נראה שהכל הסתדר ותאריך היציאה שנקבע הוא בתחילת אוגוסט. בעל הדירה כבר חתם וסגר עם השוכרים החלופיים את החוזה, אך איתנו הוא עדיין לא ביטל. בתחילת שבוע הבא אנחנו נחתום על חוזה ביטול לחוזה השכירות. ניסיתי לחפש איזשהו נוסח לביטול חוזה באינטרנט ולא מצאתי כלום, מה צריך להיות רשום בחוזה הביטול? ולאיזה דברים חשוב לדאוג? תודה מראש, גבי. *הערת מערכת: קריאה נוספת אודות חוזה שכירות דירה

    • ביטול חוזים
      עו"ד דוד צורי | 23/07/2008 12:11

      לצורך ביטול החוזה כל שעליכם לעשות הוא לחתום על מסמך שיאמר שהחוזה המצ"ב (לצרך עותק של החוזה) מבוטל בהסכמת הצדדים וכי אין לאף צד תביעה כלשהי כנגד הצד השני בגין החוזה. ולא לשכוח שיהיה רשום תאריך.

      • עדיין נותרו התחייבויות
        גבי | 23/07/2008 12:51

        תודה על התגובה, מה עושים במידה ונותרו התחייבויות כגון אלו: * בעל הדירה צריך להחזיר * על השוכר להחזיר את הדירה כמו שקיבלה... האם כדאי לרשום שסעיפים מסויימים עדיין נותרנו רלוונטיים? כמו שציינתי, אנחנו עוזבים את הדירה רק בתחילת אוגוסט, אבל החוזה שאנחנו הולכים לחתום התחילת שבוע הבא מחייב את הצדדים להביא את חוזה השכירות בתחילת אוגוסט. או שבעצם עדיף לבטל את החוזה מראש וליצור התחייבויות חדשות... איך זה צריך להיות מנוסח? תודה רבה על העזרה!

        • המשך- ביטול חוזים
          עו"ד דוד צורי | 23/07/2008 13:42

          את ההתחייבויות שנותרו ציינו במפורש.

          • תודה ויום טוב!  לת
            גבי | 23/07/2008 15:40