חוזים ריקים מתוכן

  • מיכל נוה | 14/07/2008 19:22

    שלום רב , בחוזה בשכירות שברשותי מופיע הסעיף הבא : " 3 חודשים לפני תום תקופת השכירות , לשוכרת ולמשכיר ישנה אופציית הארכה בשנה נוספת , כפוף להסכמת שני הצדדים על ההארכה ועל תנאיה " האם סעיף זה מגן עלי מפני העלאת שכר הדירה בסכום העולה ב- 1200 ש"ח מהסכום אותו שילמתי בשנה שעברה ? אודה לכם אם תחזרו אלי במהרה מיכל נוה .

    • חוזים ריקים מתוכן
      עו"ד דוד צורי | 15/07/2008 08:41

      הסעיף שצטטת אינו מוסיף שום דבר ואין בו כלום. כל מה שהסעיף אומר הוא שבתום תקופת השכירות יוכלו המשכיר והשוכר לעשות חוזה חדש והרי האופציה הזו קיימת ממילא גם אם הסעיף לא היה קיים. הסעיף הזה הוא אחיזת עיניים, היה כלא היה.