ביצוע חוזים

  • פינוי שוכרים
    חני ותומר | 06/07/2008 21:31

    אנחנו בעלי דירה שמושכרת והחוזה מסתיים בעוד כחודש וחצי. הודענו לדיירים ששכר הדירה יעלה.הדיירים תבעו לקבל מספר חודשים נוספים כדי לחפש דירה אחרת באזור,בטענה שחודש וחצי זה לא מספיק. הודענו שהחוזה מסתיים ויש לנו זכות לעשות זאת והם אמרו שאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לפנותם באמצעות בתי משפט.מה ניתן לעשות כדי להוציאם במהרה ולא להתחיל עם בתי משפט? בתודה מראש.

    • ביצוע חוזים
      עו"ד דוד צורי | 07/07/2008 14:38

      ביצוע חוזים ללא פניה לביהמ"ש יעשה רק ככול שהצדדים מעוניינים בכך. פינוי חוקי הוא רק פינוי באמצעות ביהמ"ש. היות והליך הפינוי נמשך מספר חודשים, ניתן אולי להגיע עימם לפשרה כלשהי וכך להמנע מהגעה לביהמ"ש.