סיום חוזים

  • להראות את הדירה
    אינה | 06/07/2008 19:48

    בעל הדירה דורש להיכנס לפחות 4 פעמים בשבוע ולהראות את הדירה לשוכרים הפוטנציאליים כאשר אני טוענת שזה פוגע בפרטיות שלי ואיכות חיים ומוכנה רק לפעמיים בשבוע. הוא מאיים עלי שיסגור איתי חשבון בסוף. הוא חייב לי כסף עקב כך שהחוזה היה בדולרים והדולר ירד במשך השנה. האם הוא מסוגל לא להחזיר לי את הכסף לפי החוזה שכירות. כמה פעמים בשבוע נחשב סביר להראות את הדירה.

    • סיום חוזים
      עו"ד דוד צורי | 07/07/2008 14:35

      גם בהגיע סיום החוזה עדיין יש לקיים אותו על כל סעיפיו. החובה שלך להראות את הדירה צריכה היתה להיות מוסדרת בחוזה כל עוד לא נעשה כן, הענין פתוח למשא ומתן כאשר לך יש זכות וטו שלא להסכים עד שלא יהיה צו בימ"ש שיורה אחרת. סגירת החשבון בסוף לא אמורה לשנות לך היות ואם לא ירצה לשלם או לא ירצה לשלם את הכסף הוא יהיה חייב לך ואת תוכלי לתבוע אותו בביהמ"ש.