שינויים בחוזה שכירות

  • הודעה מאוחרת (מאד) על העלאת שכר הדירה
    שמוליק | 20/06/2008 05:56

    שלום דר' ויסמן, כבר שלחתי שאלה דומה אך איני רואה אטתה בפורום, באם תפרסמה עם תשובה - ראה זאת מבוטלת. אני גר עם משפחתי בשכירות כבר 8 שנים. בכל שנה אנו מאריכים לשנה. השנה הנוכחית תסתיים ביולי (ממש אוטוטו). לפני כיומיים התקשר בעל הדירה וטען כי מעלה את שכר-הדירה ב-מעל 20% מגובהו, ושאם לא מתאים - שנתפנה. האם יש פרק זמן מינימלי עליו צריך בעל הדירה להודיעה מראש במקרה כזה? זה נראה לי לא הוגן לחלוטין, ולא בר-יישום מצידנו. תודה מראש, שמוליק

    • שינויים בחוזה שכירות
      עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 13:45

      ראה תשובתו של המנוסה. כמו-כן, מומלץ לפנות לעו"ד לבחינת החוזה והאפשרויות הגלומות בו.